top of page
Home: Welcome
Applicera ansiktskräm
ZBA Bild hemsida (1).png

ZBA GLOW  0+

6 in 1  CARBON OXYGEN

Revolutionerande  ansiktsbehandling

BOKA DIN TID NU

Glowskin läsme
Home: Meet The Team
Trygg kvinna
ZBA GLOW

”Puder hud” med Glow Skin/diamantslipning. Medicinsk ansiktsbehandling som korrigerar din hud till ”puder hud” looken. Glow Skin är en kliniskt bevisat medicinsk teknik inom hudföryngring & rengöring , det är den enda behandlingen med hydra dermabrasion som i en och samma behandling: Rengör, peelar  ,tillför fukt och skyddande antioxidanter,den bidrar till en betydande otroligt lyster, klar hudton, korrigerar små rynkor, rengör igensatta & förstorade porer, förbättrar, fet & acne benägen hud och hyperpigmententering

För vem
Kvinnor och män

Denna behandling är oerhört effektiv för personer med svårt acnebesvär och svår hudproblem, eller för någon som vill ta bort ”sandkornen”, orenheter, pigment fläckar, porer och mycket annat oönskat från huden, det är en av dom få ansiktsbehandlingar som tränger in i den ”innersta” hudlagret, rengör på djupet och når smuts du inte kan se med blotta ögat som gömmer sig under.Den nya huden kommer att se liknande ut som när man pudrat sig.
Home: About
ZBA - Omslag webb russian (18).png

Resultat

Efter behandling

Du kan förvänta dig en ren och återfuktad hud efter behandlingen. Glow Skin är idag den enda behandling som kombinerar dessa två resultat.
Resultatet syns omedelbart efter behandlingen. En ren hy med lyster är det som kommer att märkas. Resultatet varar under en längre tid.

Efter behandling

Skötselråd  

Huden behöver återhämta sig och därför bör du undvik vatten, ansiktskräm, samt smink direkt efter behandlingen. Detta för att påskynda läkningsprocessen och för att undvika eventuella infektioner. 
Undvik direktsol, klor vatten och även extrem träning.
bottom of page