top of page

Generella regler

Retur och återbetalning

Konsumenter har som grundregel rätt till 14 dagars ångerrätt när de handlar på distans och utanför affärslokaler, med nedan villkor.

Vi följer alltså lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Lagen som reglerar distansköp heter lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59).

Generellt sätt står kunden för returfrakt , eventuell tull och andra avgifter, samt eventuell ekonomisk skada som returen orsakat. Utöver det står kunden också för administrationskostnad, lagerhantering och annan ekonomisk skada som returen leder till.

 

Kunden ska returnera varan omonterad, väl emballerad, i fint skick och helst i originalemballage.

Fraktinformation

Med anledning av rådande omständigheter som Covid-19 medfört reserverar vi oss för eventuella förseningar. Rådfråga därför med oss innan du gör en beställning ifall leveranstiden är av stor vikt.

 

Vi har ett lagar, men flera av våra avancerade maskiner förväntas anlända mellan 3-5 veckor. Vill du veta mer om en specifik produkt? Tveka inte att kontakta oss!

CE-märkning

Vi samarbetar endast med internationella leverantörer som följer de lagar och regler som gäller för vårt land och för Europa. Vi är därför återförsäljare av CE-märkta maskiner och produkter.

 

Är en produkt försedd med CE-märkning visar detta att tillverkaren eller importören för EU har följt de grundläggande kraven som återfinns i de tillämpliga EU-direktiven eller EU-förordningarna.

 

Vi vågar därför också lämna ut garanti på våra produkter med ett till två år beroende på produkt.

Betalningsmöjligheter

- Credit / Debit Cards
- PAYPAL

- I butik

- Faktura

- Delbetalning genom tredje part

- Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Kontakta oss för mer information.

bottom of page