top of page
Namnlös design (8).png
ZBA Bild hemsida (1).png

SAMARBETEN

Något för alla

Gå ihop med rätt partner

Trygghet, ansvar & gemenskap.

ZBA Beauty And Academy samarbetar med flera andra organisationer. Vi tror på goda relationer och lägger stor vikt vid att samarbeta med verksamheter som också tar ansvar och har samma värderingar som oss.

Vill du komma i kontakt med någon av våra samarbetspartners? Kontakta oss för att få en personlig rabattkod!

Vill ditt företag också finnas med här? Kontakta oss.

Våra samarbeten
Namnlös design (3).jpg

Medical Finance är specialiserade på vårdfinansiering

 

Delbetala din behandling, utbildning eller maskin. De finansierar all typ av privat vård inom hälsa, skönhet och utbildning

Räntefri delbetalning upp till 50.000 kronor i 24 månader

Namnlös design (7).png

Vi har inlett ett samarbete med Media Intelligence Sweden för att stötta små och medelstora företag i deras tillväxtresa. De tillhandahåller expertis inom områden som rådgivning för företagsstart, bokföring och marknadsföring.


Dessutom har de hjälpt oss att utveckla vår webbplats och bygga upp vårt varumärke, samt genomföra löpande kampanjer och annonsering på Facebook, Instagram och Google.

Namnlös design (2).jpg

Prrintmig är ett företag som fokuserar på produkter och tjänster inom reklam och tryck. Dessutom hjälper de till med skyltar för ute och innemiljö.

 

De är baserade i hjärtat av Göteborg och arbetar med lokala företag runt om i regionen.

De har även skapat våra reklambanderoller i lokalen, diplomer och vikta foldrar för behandlingar och priser.

logo-shsf.png

En plats där alla från hälso- och skönhetsbranschen kan samlas under ett och samma tak med inriktning till alla hygieniska behandlingar som permanent makeup, microblading, microneedling, plasma lift, hyaluron pen samt lash lift och fransförlängning.

Vi är försäkrade genom SHSF för att du som kund och elev alltid ska ha en trygghet när du besöker oss.

ivo logga.png

ZBA är registrerade hos IVO.

"Inspektionen för vård och omsorg är en statlig myndighet som sorterar under Socialdepartementet. Den inrättades 1 juni 2013. Myndighetens engelska namn är "Health and Social Care Inspectorate". Inspektionen äger tillsyn och kontroll över hälso- och sjukvården samt socialtjänsten." Wikipedia 210601

bottom of page